U bent nu hier: HomeLeven en werkenSportSport; goed voor lichaam en geest
  • Lees voor

Sport; goed voor lichaam en geest

Sport is voor veel inwoners van De Ronde Venen een belangrijke hobby. Jong en oud kunnen er hun energie en enthousiasme in kwijt. En het is nog goed voor het lichaam ook. Sportbeoefenaars trainen niet alleen hun spieren, maar ook hart, longen en andere vitale functies.

Sporten is ook goed voor de geest. Wat is er lekkerder dan na een volle werkdag een eind te fietsen of een balletje op de tennisbaan te slaan? Of in de sportschool of op het voetbalveld de drukte van de afgelopen week kwijt te raken?

Voor veel mensen is gezelligheid ook een belangrijke reden om te sporten. Op dit deel van de website vindt u alle informatie over sporten in De Ronde Venen.

Gemeente De Ronde Venen wordt bij sommige sportprojecten ondersteund door Sportservice Midden Nederland. Een voorbeeld hiervan is ‘Kies voor Hart en Sport’, een project om leerlingen te stimuleren te gaan sporten en waarin zij kennis kunnen maken met verschillende sportverenigingen in de gemeente. Meer informatie over de verschillende projecten kunt u vinden op www.sportinderondevenen.nl.