U bent nu hier: HomeBestuur en organisatieWerken bij De Ronde VenenWaarom De Ronde Venen?

Waarom De Ronde Venen?

De Ronde Venen ligt in een groen en waterrijk gebied tussen Amsterdam en Utrecht. De gemeente telt ongeveer 43.000 inwoners en bestaat uit de dorpskernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Gelegen in Het Groene Hart is het een aantrekkelijke woongemeente, met goede voorzieningen op het gebied van sport en recreatie. Het gemeentehuis staat in Mijdrecht.

De gemeente De Ronde Venen is een ambitieuze organisatie, die doelgericht werkt aan een steeds hogere kwaliteit van de leef- en woonomgeving.
Een actueel project is Marickenland. Marickenland is een nieuw natuur- en recreatiegebied tussen Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Waverveen.

De organisatie – met ruim 320 medewerkers – heeft een open cultuur met korte lijnen en een informele werksfeer. Wisselwerking met de inwoners staat hoog in het vaandel. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en toetsen hun inspanningen aan de belangen van de inwoners, de uitgezette koers en het beoogde resultaat.

Wat bieden wij?
De gemeente kent een 36-urige werkweek bij een fulltime dienstverband. Ook kun je in veel functies parttime werken.

Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Door onze uitstekende verlofregelingen kun je de werktijden goed afstemmen op je persoonlijke wensen, zodat je arbeids- en zorgtaken goed kunt combineren. Uiteraard kun je rekenen op een passend salaris.