U bent nu hier: HomeBestuur en organisatieWerken bij De Ronde VenenStarters bij De Ronde Venen

Starters bij De Ronde Venen

Een combinatie van werken en leren, dat is de essentie van een traineeship bij de gemeente. Als trainee word je gedurende een periode van twee jaar ingezet binnen De Ronde Venen. Je hebt dus ruim voldoende tijd om brede ervaring op te doen met het werken binnen een gemeentelijke organisatie.

In het eerste jaar word je op grond van je studie geplaatst op een afdeling.

Tijdens de eerste zes maanden van het tweede jaar krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een project. De tweede zes maanden word je voorbereid op een toekomstige functie.

Tijdens het traineeship krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je mag één dag per week besteden aan je ontwikkeling. Je kunt die tijd besteden aan het verbeteren van je algemene vaardigheden of het vergroten van je kennis van andere vakdisciplines.

Binnen de gemeente zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, waarbij het belangrijk is dat je zelf initiatief neemt om verschillende taken op te pakken.