U bent nu hier: HomeBestuur en organisatieWerken bij De Ronde VenenStage bij De Ronde Venen

Stage bij De Ronde Venen

Een stageplaats binnen de gemeente De Ronde Venen is dé kans om kennis te maken met het werken in een gemeente. Tijdens je stage doe je veel ervaring en vaardigheden op die je later nodig zult hebben.

Een stageplaats is de perfecte kans om je eigen mogelijkheden te ontdekken. Bij de gemeente De Ronde Venen krijg je veel ondersteuning, maar het is ook belangrijk dat je zelf initiatief toont.

Als je wilt, kun je je afstudeerstage doen bij onze gemeente. Afhankelijk van je opdracht bekijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Wil jij ook stage lopen bij onze gemeente? Neem dan contact op met Fleur van Ginkel, via T. 0297 29 17 42, of E. sollicitatie@derondevenen.nl

Om je een beeld te geven wat een stageplaats bij onze organisatie inhoudt, kun je hieronder lezen over de ervaringen van één van onze stagiaires.