U bent nu hier: HomeBestuur en organisatieGemeenteraadCommissievergaderingen

Commissievergaderingen

Elke maand, met uitzondering van juli en augustus, vinden er op vier achtereenvolgende dagen commissievergaderingen plaats. Er zijn vier commissies: Inwonerszaken/ Samenleving, Ruimtelijke Zaken, Publieke Werken en Algemeen Bestuurlijke Zaken & Financiën. De gemeenteraad wil zich tijdens de commissievergadering goed informeren over alle aspecten die rond een onderwerp spelen.

Om de mening van inwoners in een vroeg stadium te horen, biedt de gemeenteraad gelegenheid om het woord te voeren in de commissie- vergadering. Dat kan zijn over een onderwerp dat op de agenda staat, maar ook over een onderwerp dat u belangrijk vindt. U kunt hiervoor uiterlijk op de dag van de commissievergadering contact opnemen met de griffie via T. 0297 29 17 85 of E. griffier@derondevenen.nl.

De Ronde Venen maakt gebruik van Notubiz. Dit is een raadsinformatie- systeem waarin u alle agenda’s. onderliggende stukken en verslagen kunt nalezen. De documenten vindt u door op de vergadering te klikken in de kalender. U kunt u gebruikmaken van het zoekmenu rechtsboven. In Notubiz treft u alle raads- en commissiestukken aan vanaf januari 2011.