U bent nu hier: HomeActueelNieuwsNieuwsberichtenWedstrijd: mooiste voortuin en balkon van Amstelhoek
  • RSS

Wedstrijd: mooiste voortuin en balkon van Amstelhoek(14-06-2012)

Dit item is gearchiveerd op 02-07-2012.
Foto: mooiste voortuin 2011

De gemeente De Ronde Venen is op zoek naar de mooiste voortuin en het mooiste balkon van Amstelhoek. Hebt u zelf een prachtige voortuin? Of staat u steeds versteld van het keurige balkon van uw moeder, opa, buren, vriendin of oom? Stuur uiterlijk 1 juli hiervan een foto met motivatie en adres naar communicatie@derondevenen.nl en wellicht valt deze voortuin of balkon in de prijzen!

Aparte tuinen en bijzondere balkons
De gemeente ziet graag dat haar inwoners zorg en aandacht besteden aan hun voortuin of balkon. Een goed onderhouden voortuin zorgt namelijk voor een fraai straatbeeld in de gemeente. De wedstrijd is voor elk soort voortuin of balkon. Groot of klein, romantisch met bloemen of juist strak en modern, een balkon met ruimte voor tomaten en komkommers of juist een voortuin met een konijnenhok. Des te meer keus, des te beter.

Prijzen
Er is een eerste en een tweede prijs voor de ‘mooiste voortuin’. Daarnaast is er een eerste en een tweede prijs voor het ‘mooiste balkon aan de straatzijde’. De eerste prijswinnaars krijgen ieder een bon ter waarde van 100 euro van tuincentrum De Huifkar. De tweede prijs is een bon ter waarde van 50 euro van De Huifkar.