U bent nu hier: HomeActueelNieuwsNieuwsberichten
 • Lees voor
 • RSS

Nieuwsberichten

Op deze plaats vindt u informatie over alle recente ontwikkelingen in en om de gemeente De Ronde Venen. U treft hier actuele nieuwsberichten aan.
Oude nieuwsberichten vindt u in het archief.

 • Wateroverlast door zware regenbuien

  (28-07-2014)

  De medewerkers van de gemeente zijn met man en macht bezig de wateroverlast te beperken. Door de zware regenbuien zijn er op sommige plekken in De Ronde Venen problemen met het riool.

  Lees verder
 • Doe mee met de reisstijltest

  (24-07-2014)
  Afbeelding: Mensen op provincie utrecht

  Win een fiets naar eigen ontwerp!

  Meedoen kan via www.goedopweg.nl/reisstijltest. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer twee minuten. De winnaar van de Reisstijltest ontwerpt samen Black Tail Bicycles een trendy fiets ter waarde van 1000 euro.

  Lees verder
 • Gevonden en verloren voorwerpen

  (24-07-2014)

  Bent u iets kwijtgeraakt? Of hebt u iets gevonden waarvan u niet weet wie de eigenaar is? Ga dan naar www.verlorenofgevonden.nl. Op deze site kunt u digitaal verloren en gevonden voorwerpen melden, zoeken en vinden.

 • Bent u mantelzorger of vrijwilliger?

  (17-07-2014)
  Foto: Mantelzorger helpt met de boodschappen

  De gemeente is benieuwd hoe zij u daarbij kan helpen. Doe mee aan het onderzoek!

  Dit jaar voert de gemeente De Ronde Venen gezamenlijk met de gemeenten Montfoort en IJsselstein een onderzoek uit onder inwoners die mantelzorg verlenen of vrijwilligerswerk doen.

  Lees verder
 • Criminaliteit in De Ronde Venen in eerste half jaar aanmerkelijk gedaald

  (16-07-2014)

  De criminaliteit in De Ronde Venen is in de eerste helft van dit jaar aanmerkelijk gedaald in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Werden in het eerste halfjaar van 2013 990 misdrijven gepleegd. In de eerste helft van dit jaar waren dat er 822, een daling van 17 procent.

  Lees verder
 • Een duurzaam idee voor uw leefomgeving?

  (03-07-2014)

  Doe mee met de Samen voor Duurzaam-prijs! Heeft u ideeën over hoe u uw leefomgeving duurzamer kan inrichten en vormgeven?

  Lees verder
Archief