U bent nu hier: HomeActueelNieuwsNieuwsberichten
 • Lees voor
 • RSS

Nieuwsberichten

Op deze plaats vindt u informatie over alle recente ontwikkelingen in en om de gemeente De Ronde Venen. U treft hier actuele nieuwsberichten aan.
Oude nieuwsberichten vindt u in het archief.

 • Houd u op het water aan de maximumsnelheid

  (18-08-2014)

  Na het dramatische ongeluk op 2 augustus heeft varen met te hoge snelheid op de Vinkeveense Plassen veel aandacht gekregen. Duidelijk is dat veilig recreëren op de Plassen alleen kan als iedereen zich aan de maximumsnelheid houdt. Ook dienen boten in verband met de veiligheid ’s avonds over voldoende verlichting te beschikken.

  Lees verder
 • Wegafsluiting en aangepaste route buslijn 120 vanwege Feestweek Abcoude

  (14-08-2014)

  Tijdens de Feestweek zijn verschillende straten in Abcoude afgesloten voor al het verkeer (behalve voetgangers). Ook is op bepaalde tijden de route van buslijn 120 aangepast.

  Lees verder
 • Opfriscursus ‘Verkeersregels’

  (06-08-2014)

  De gemeente biedt in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland een gratis cursus aan waarmee inwoners hun kennis over de verkeersregels kunnen opfrissen. Ook krijgen de deelnemers tips en trucs om milieuvriendelijker en zuiniger te rijden.

  Lees verder
 • Een duurzaam idee voor uw leefomgeving?

  (06-08-2014)
  logo "Samen voor duurzaam"

  Doe mee met de Samen voor Duurzaam-prijs!
  Heeft u ideeën over hoe u uw leefomgeving duurzamer kan inrichten en vormgeven?

  Lees verder
 • Doe mee met de reisstijltest

  (24-07-2014)
  Afbeelding: Mensen op provincie utrecht

  Win een fiets naar eigen ontwerp!

  Meedoen kan via www.goedopweg.nl/reisstijltest. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer twee minuten. De winnaar van de Reisstijltest ontwerpt samen Black Tail Bicycles een trendy fiets ter waarde van 1000 euro.

  Lees verder
 • Een duurzaam idee voor uw leefomgeving?

  (19-06-2014)

  Doe mee met de Samen voor Duurzaam-prijs!
  Heeft u ideeën over hoe u uw leefomgeving duurzamer kan inrichten en vormgeven? Wilt u deze samen met andere inwoners uit uw wijk uitvoeren? Doe dan mee met ‘Samen voor Duurzaam 2014’ en maak kans op een prijs van 2.500 euro om het idee uit te voeren. Het indienen van ideeën kan tot 1 september 2014.

  Lees verder
Archief